Partners

 

Sinds 1994 bestaat bestaat de Avro Toneel Publieks prijs feitelijk al maar werd het de Gouden Tips Toneelprijs genoemd. Dit was een initiatief van Bureau Promotie Podiumkunsten (BPP) maar de samenwerking eindigde in 1998 toen de AVRO de hoofdsponsor werd. Het NRC Handelsblad nam de hoofdsponsoring over in het jaar 2000 en deed dat voor maar liefst 5 jaar. Vanaf 2005 tot heden is de AVRO weer hoofdsponsor van dit evenement. Elk seizoen zijn er 35 toneelproducties die meedingen naar de prijs. De uitreiking hiervan vind op het Gala van het Nederlandse Theater plaats. Het Gala van het Nederlandse Theater is vergelijkbaar als de Oscar avond van het Nederlandse Theater. In het jaar 2014 vond deze plaats op zondag 14 september in de Amsterdamse stadsschouwburg.

Vanaf 2006 t/m 2013 waren de onderstaande producties winnend:

  • 2006 – Herfstonate
  • 2007 – Who’s afraid of Virginia Woolf
  • 2008 – De goede dood
  • 2009 – Kopenhagen
  • 2010 – Oog om oog
  • 2012 – Herakles
  • 2013 – De cassanova’s van de vastgoedfraude

Ook de AvroToneelPublieksPrijs heeft partners om het verband te versterken en deze treft u hieronder aan.

Artikelsite


Een Wensballon kopen doe je bij DutchPyro


Zoek je een Manager fauteuil dan moet je beslist naar Heijka gaan!


Installeer de laatste TomTom kaarten en services: bezoek website


Uwhuisveilig is uw trouwe beveiligingspartner. Voorkom een woninginbraak en laat uw huis voorzien van een goed alarmsysteem. Dagelijks zijn er in Nederland 250 woninginbraken, laat daarom UW huis beveiligen.


Goedkope Notebooks is waar iedereen natuurlijk naar zoekt. Ga je naar school en heb je een goede notebook nodig, of wil je ‘s-avonds lekker daarmee relaxen op de bank? Op een notebook kun je echter nog een hoop geld besparen. Betaal niet te veel en houdt nog wat geld over voor andere leuke dingen. Toe aan een nieuwe notebook of laptop? Bekijk dan snel de link.


Porsche is een exclusief automerk. Dit betekent dat je niet zo maar even bij een willekeurig autobedrijf een Porsche kopen kunt. Snellers is één van de specialisten op het gebied van exclusieve automerken en daarmee de showroom dan ook vol staan. Merken zoals Ferrari, Maserati, Tesla, Aston Martin en Bentley zijn Snellers niet onbekend. Wie een goede en snelle auto zoekt die meer vermogen en meer stijl heeft kan niet om Snellers heen. Inruilen is vaak geen probleem net als het afsluiten van een passende verzekering voor je nieuwe bolide.


Inbraken worden zowel overdag als ‘s-nachts gepleegd. Overdag wanneer je niet thuis bent en ‘s-nachts wanneer je soms wel thuis bent. Een akelig idee wanneer er iemand in je huis is en jij zelf boven slaapt. Een inbreker hoor je vaak niet, zeker niet wanneer je slaapt.
Een inbreker heeft niet veel tijd nodig om een aantal waardevolle spullen mee te grijpen en jouw weken of zelfs maanden lang een ellendig gevoel na te geven. Voorkom daarom dat een inbreker binnen kan komen en schakel uwhuisveilig in.


In de geurwinkel kun je ontzettend veel geuren kopen welke je met een aromabrander eenvoudig in een ruimte kunt verspreiden. Iedere geur is uniek en heeft een rustgevende werking. Kom naar de geurwinkel.com en bekijk alle producten.


 

Elektrischroken heeft 2 grote voordelen. Op de eerste plaats bespaar je veel geld omdat het zeker 5x goedkoper is. Op de tweede plaats is het een stuk minder schadelijk en gaat je gezondheid er juist op vooruit.


 

Tanden bleken Roosendaal – Snel je tanden wit laten maken, veilig en snel. Online plan je eenvoudig een afspraak in en zelfs in de avond kun je er terecht.