Finalisten bekend!

Finalisten bekend!

Liefde levenslang van Hummelinck Stuurman Theaterbureau, De verleiders van Bos Theaterproducties en To be or not to be van Het Zuidelijk Toneel zijn de drie finalisten die kans maken op de Toneel Publieksprijs 2013. De prijs voor beste voorstelling van het afgelopen seizoen wordt uitgereikt op zondag 15 september tijdens het Gala van het Nederlands Theater in de Stadsschouwburg Amsterdam.

De drie voorstellingen kregen gemiddeld het hoogste cijfer op www.toneelpublieksprijs.nl en via een speciaal ontwikkelde app voor smartphones. Het is de twaalfde keer dat de prijs wordt uitgereikt. In 2010 en 2011 was de AVRO hoofdsponsor en ontving de winnaar een geldprijs: Oog om oog van Hummelinck Stuurman Theaterbureau won 35.000 euro in 2010 en Doek van Kik Productions 25.000 euro in 2011. Sinds 2012 kent de prijs geen naamgevende sponsor meer en bestaat het prijzenpakket uit een promotiemateriaalpakket, beschikbaar gesteld door onder ander Ster & Cultuur en See Tickets.

Liefde levenslang van Hummelinck Stuurman Theaterbureau is de toneelbewerking van de film Il y a longtemps que je t’aime van Philippe Claudel in regie van Ignace Cornelissen. Liz Snoijink en Renée Fokker spelen twee zussen die een verbroken contact proberen te herstellen.

De verleiders van Bos Theaterproducties in regie van Aat Ceelen draait om de grootste fraudezaak die Nederland heeft gekend, met hoofdrollen voor Pierre Bokma, Victor Löw, Leopold Witte, Tom de Ket en George van Houts. Bokma ontving voor zijn rol een nominatie voor de Louis d’Or 2013. De verleiders is op 5 en 6 september te zien tijdens het Nederlands Theater Festival in de Stadsschouwburg Amsterdam en in januari 2014 in Koninklijk Theater Carré.

To be or not to be is het laatste theaterspektakel van Het Zuidelijk Toneel in regie van Gijs de Lange over een theatergezelschap dat in 1939 betrokken raakt bij het verzet. Ellen ten Damme, Raoul Heertje, Myrthe Burger, Peter de Jong, Frank Lammers, Han Römer, Waldemar Torenstra en Viggo Waas brengen een bonte combinatie van toneel, musical, cabaret en variété.

Online mediums en paragnosten

Een online mediumchat is een kanaal waarop u kunt chatten met allerlei betrouwbare paragnosten, helderzienden, waarzeggers en nog veel meer.
U kunt op dat platform al uw vragen stellen. Deze vragen kunnen over alles gaan: over de toekomst, over iemand die overleden is, over financiële zaken enzovoort.
Met dit online chat systeem krijgt u meteen antwoord op al uw vragen.

 

Voorbeelden van vragen:

  • Wat zal 2019 mij te bieden hebben?
  • Wanneer wordt ik zwanger?
  • Is mijn overleden oma trots op mij en kan zij mij zien?
  • Hoe zal de relatie tussen mijn man en mij verlopen?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Er zijn nog zoveel meer vragen die u kent stellen aan deze mensen. Al deze mensen krijgen dagelijks zulke vragen dus u hoeft zich nergens voor te schamen! Het is wel belangrijk om er van bewust te zijn dat de paragnosten en mediums niet alles over u weten.

 

Gratis online medium chat

 

Het online medium platform is volledig gratis. U hoeft dus niks te betalen om met kaartleggers, numerologen of waarzeggers te chatten.

Naast een Nederlandstalige chat, heeft dit platform ook een Engelstalig chatsysteem.

Het is dus handig als je zelf de Engelse taal goed beheerst.

Ook wordt er regelmatig een gratis demonstratie gedaan door de consulenten. Dit is om u kennis te laten maken met hun werkwijze.

Last but not least, u kunt als u wilt, iedere week deelnemen aan een demo of reading.

Het beste online medium chat platform

Dit platform beschikt over zeer ervaren online mediums en paragnosten. Deze mensen hebben kunnen bewijzen dat ze daadwerkelijk een paranormale gave hebben. Ze zijn dus allemaal van te voren heel goed gescreend.Wilt u liever eerst de ervaringen van andere mensen weten? Dat kan! Alle beoordelingen komen van echte klanten.
U kunt heel gemakkelijk de ervaringen aflezen en natuurlijk kunt u zelf ook uw ervaring achterlaten.

Neem voor meer informatie zeker eens een kijkje op:
https://www.onlinemediumchat.nl/

App wijst de weg naar toneel

App wijst de weg naar toneel

Een app die bezoekers wegwijs maakt in het grote aanbod van toneelvoorstellingen. De Toneel Publieksprijs lanceert een app met een overzicht van alle Toneel Publieksprijs voorstellingen, -theaters en -acteurs. De Toneel Publieksprijs wordt elk jaar uitgereikt aan de beste toneelproductie volgens het publiek. Met de app is het nog makkelijker om te stemmen op voorstellingen of te kijken waar welke voorstelling speelt.

De Toneel Publieksprijs App
Met de app kunnen toneelliefhebbers zoeken op voorstelling, acteur en locatie. Met één klik kunnen er kaarten gekocht worden en kan er direct gestemd worden op de voorstellingen. De nieuwe Toneel Publieksprijs App is ter beschikking gesteld door MissMarvel’s.

Wij wilden graag de uitdaging aangaan om binnen korte tijd een iPhone en Android app voor de Toneel Publieksprijs te ontwikkelen. De app is zo ontwikkeld dat we de basis hebben gelegd voor een “Theater app” met essentiële functionaliteiten zoals agenda, voorstellingsinformatie en acteurbio’s. Alle theaters in Nederland kunnen nu – snel en voor een scherpe prijs – de app voor hun theater invullen en in gebruik nemen.” – Casper Meijerink, MissMarvel’s.

De Toneel Publieksprijs
Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt van de Toneel Publieksprijs. Optoneelpublieksprijs.nl kunnen bezoekers van de desbetreffende voorstelling een cijfer tussen de 1 en 10 geven. Heeft een voorstelling 100 stemmen en voldoet het gemiddelde cijfer aan de nominatie-eis, dan is de voorstelling genomineerd voor de Toneel Publieksprijs. Na de nominatie gaat het stemmen gewoon door, zodat aan het eind van het seizoen de winnaar van de Toneel Publieksprijs bepaald kan worden. De winnaar van de Toneel Publieksprijs wordt in september 2013 bekend gemaakt.

ESTA Acteerprijs
Nieuw dit jaar is de ESTA Acteerprijs. Publiek kan nu ook stemmen op zijn of haar favoriete acteur en actrice, zoals o.a. Halina Reijn, Carine Crutzen en Pia Douwes, en Thijs Römer, Daan Schuurmans en Nasrdin Dchar. Aan het einde van het toneelseizoen wordt de prijs aan een van de genomineerde acteurs en actrices uitgereikt. Stemmen kan via de app enwww.toneelpublieksprijs.nl/acteerprijs.

Downloads en beeldmateriaal
De app is te downloaden via de App Store en Google Play.

Bron: Promotie Podiumkunsten